Megvilágosodás elvonulás

Április 12-13-14-15-én Kisinócon

Csütörtökön 17 órától vasárnap 15 óráig

Mi a megvilágosodás?

Megvilágosodás akár, olyan komoly dolognak is tűnhet, ami a jógik, indiai guruk hóbortja. A megvilágosodás a világ legegyszerűbb élménye és mindenkinek köze van hozzá. Mindannyian ezt keressük, ezért jöttünk a világra. Mindannyiunk célja elérni ezt. Akarva akaratlanul erre sodródsz, még akkor is, ha nem is hallottál eddig róla. Megvilágosodni nem egyenlő azzal, hogy egész nap meditációs ülésben ülsz,révetegen nézel magad elé és lemondasz a “földi” élvezetekről, és hogy eztán már csak szent szavak hagyják el ajkadat. Megvilágosodás élményt átélni azt jelenti átéled azt a teljes egységet, örömet, szeretetet, és tudást ami az univerzumban jelen van, és közben elengeded azt az életet, amit eddig magadénak hittél. Kiderül, hogy nem az vagy akinek hiszed magad most, hanem annál milliószor több és mindezt energiával, abszolút szeretettel átmosva tapasztalod meg. Megtudod ki vagy te, miért jöttél, mi a dolgod, megérted az életedet, a világot. Mintha egy óriási pillanatra szabad lennél mindentől és mindenkitől, és ugyanakkor telítve vagy boldogsággal.

Mit ad neked egy megvilágosodás elvonulás?

 • Megtanít egyszerűen, mellébeszélés nélkül őszintén kommunikálni.
 • Kigyógyít a megmentő játszmáidból.
 • Megtanít érzelmeket kezelni.
 • Megmutatja milyen, ha nincs félelem
 • Megtapasztalod milyen a feltétel nélküli szeretet
 • Nagyon mélyen megtapasztalod, hogy nincs jelentőségük azoknak a félelmeknek fájdalmaknak, amelyek most gúzsba kötnek.
 • Nem tudsz ugyanaz az ember lenni, mint előtte.
 • Felébred a szíved, nem bírod majd féken tartani.
 • Fényévekkel Jobb lesz a szex!!!
 • Intuíciód fejlődik.
 • Érzed a világot, magadat a többieket.
 • Nem hagyod, hogy hülyének nézzenek.

Nem veszélyes ez?

Nem leszek tőle elszállt, nem törődőm, feladat tudatát vesztett álmodozó?

Miután visszajössz, pár napig majd így érzed magad. Álmodozó, furcsa, föld felett lebegő leszel. De erre szükség van. Szükség van arra, hogy időről időre kikapcsold az adrenalin pörgést. Utána viszont azt az energiát, amit hoztál be tudod majd integrálni az életedbe. Változásokat teszel, újraírod magad. Ez az az energia, amire már rég vágytál. Hatékonyabb leszel minden szinten.

elvonulas-kep

Akik már voltak…

Az első gondolatom az volt az elvonulással kapcsolatban, hogy függőséget okoz. Bármilyen nehéz is volt az első alkalom, amikor a második szóba került, tudtam, hogy ott a helyem. A csendre óriási szükségem van, áhítozom utána. Már nem félek a kommunikáció mentes időszakoktól, sokkal többre értékelem a hallgatást és a figyelést, akár befelé, akár kifelé, mióta részt veszek az elvonulásokon. Természetesen vannak komoly kihívások, amikor az ember csak magával néz szembe napokon át. Az ellenállás óriási, de nekem eddig mindig megérte. Dolgozik még hetekig, hónapokig az a néhány nap, és sok minden nem is ott helyben, hanem sokkal később, utólag oldódik meg. Az elvonulás számomra egy nagyon jó eszköz arra, hogy megtaláljam az összefüggéseket, közelebb jussak a válaszokhoz. Mert kérdés az van bőven… Köszönöm Móninak a lehetőséget! /Böjthe Angéla/ Az egyik legjobb, hogy semmin nem kell gondolkodni a napirendet és egyéb teendőket illetően, mert mindent Ti intéztek, mindenre Ti figyeltek. Jó a “csend”, a befelé figyelés, a másikra figyelés és ezek ritmikus váltakozása. Jó hallani, hogy más is megfogalmazza a bennünk kavargó gondolatokat. Jó érzés ráébredni, hogy mennyire abszurd és vicces ez az egész cselekvéssor, amit 3 napig csinálunk, és vicces, hogy mennyire komolyan is vesszük magunkat, meg ezt az egészet. Jó elengedi mindent és repülni abban a pillanatban és nem foglalkozni sem a múlttal, sem a jövővel. Jó elveszteni az időérzékünket. Jó rájönni, hogy nem kell semmit várni és senkinek megfelelni. Jó érezni a szeretetet, az áradást. /Sassy-Molnár Emese/ Az összes haragot, indulatot torkod szakadtából beleüvöltheted a világba! Szabadon gyűlölhetsz mindent és mindenkit! /Gajdóczky Zoltán coach/ >Nehéz talán, hogy mindennek az idejét ki kell várni. Mikor először, másodszor voltam nehéz volt megélni, hogy vége és vissza kell térni a hétköznapi életbe, hogy nem tart tovább. Nehéz, hogy nem mehetek el futni, mikor már nagyon feszít belül valami és túlgondolom a dolgokat, hogy kiürülhessen a fejem és minden rendeződjön. Nehéz megállni esetenként röhögés nélkül a saját, vagy a másik gondolatait. (Persze nem is kéne megállni! Kinek is akarok megfelelni? Hihi! Még mindig jó gyerek akarok lenni. Asszem kell még pár elvonulás… /Sassy Molnár Emese/ Az egyik kedvenc részem az elvonulásokon, amikor elmegyünk sétálni. Mindenki olyan tiszta, mintha a minden napokban rajunk lévő burkot mindenki lesikálta volna magáról. Ekkor mindenki olyan tiszta és igaz. Mindenki külön egységet alkot, de valami miatt még is különbözik. … /Balázs Brigitta Melinda/  

Szigorú szabályok

Zen tipusú elvonulás szigorú szabályokkal, amelyek mind azért vannak, hogy segítsék a folyamatot.

 • Nincs egymással kommunikáció a gyakorlatokon kívül.
 • Nincs kommunikáció a külvilággal (mobil stb.).
 • Nincs érintés.
 • Kötött program van, mindenkinek kötelezően.
 • Nincs smink, és egyéb ilyesmi, egyszerű ruházat.
 • a többit a felkészítésen elmondjuk.

 

A megvilágosodás elvonulás napi rutinja:

Kora reggel: diád gyakorlat könnyű jóga Reggeli szünet egy óra csend magaddal Délelőtt: diád gyakorlatok, sétameditáció, Ebédszünet: egy óra csend magaddal Délután: diád gyakorlatok előadás sétameditáció Vacsora szünet: egy óra csend magaddal Este: Diád gyakorlatok, Mozgásmeditáció,

A technika…

Használjuk benne a diád technikát, ami egy kommunikációs forma. Egymással szemben ülve, egyszer a másikra, egyszer magadra figyelve kérdezzük egymást, illetve figyelünk egymásra A kérdés legtöbbször a “Mondd meg nekem, hogy ki vagy te?” A kérdést újra és újra feltéve és megkapva, előhozza belőled a szokásos gátjaidat, elakadásaidat, fájdalmaidat, múltadat. Sűrítve 3 nap alatt előjön minden, aminek oldódnia kell benned. Az egész gondolatvilágod és érzésvilágod nagyító alá kerül. Fény derül rá, hogyan működsz. A technika hatása sokrétű. Az egyik hatás, hogy a torlódó gondolatok nyomása csökken, majd lassan és véglegesen maguk a gondolatok maradnak el, hogy helyüket egyre inkább egy meditatív csönd vegye át. Ahogy tisztulnak a gondolataid az életed adott területeihez kapcsolódóan, úgy megindul egy áramlás azon az adott területen, majd jön az áttörés is. Megtanulsz megérteni másokat, miközben egyre teljesebben tudod kifejezni magad, és egyre inkább a lényeget. Ennek következményeként megváltoznak a kapcsolataid, és ezzel együtt minden megváltozik. Tudatosabb leszel, és ahogy egyre közelebb kerülsz a saját középpontodhoz, úgy kerülsz egyre közelebb másokhoz, természetesen és magától értetődően. Az elvonulás harmadik napjára, már előkerülhetnek a belső csöndek, békék, szeretetélmények jöhetnek, szárnyalhatsz. Egységélmények a természettel, emberekkel, a világgal, sőt megtapasztalhatod milyen az ego halál. Amikor mint kis én megszűnsz létezni, helyette te leszel az univerzum, a mindent átható szeretet. Megtapasztalhatod, hogy nincs halál, nincs félelem. Mindazt amit ezidáig csak olvastál a könyvekben, most a bőrödön a zsigereidben érezheted. Bepillanthatsz, átélheted a megvilágosodás állapotát. Ez a buddha-, a jézusi állapot. Helyére kerülhet az egész életed, láthatsz és tudhatsz mindent, mi miért történt, és hogy minden jól van úgy ahogy, tehát végtelen elfogadás.  

Helyszín: Kisinóc Turistaház

Ára:

Teljes ellátás és program: 69.000,-


Erre emailben vagy telefonon tudsz jelentkezni: 06-30-48-28-609

Jelentkezni feliratkozással és előleggel tudsz. Részletek a feliratkozás utáni levélben érkeznek. Itt jelentkezz:

Elvonulás jelentkezés

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
bejelentkezés, további infó: moni@lelekmuhely.hu vagy 06-30-48-28-609

 

 

Korán jelentkezők kedvezményei:

Február 10-ig jelentkezéssel: -10.000,- kedvezmény
Március 5-ig jelentkezéssel: – 5.000,- kedvezmény