Transzlégzés

Az ősi természeti népeknél a légzőgyakorlatoknak fontos szerepe van a gyógyításban, a szertartásokon. Számos kultúra használta a légzéstechnikát használtak arra, hogy transzállapotot idézzen elő. Úgy tekintették a lélegzést, mint kapcsot  az emberi test, az anyagi világ, a lélek és a szellem között.
Igencsak különbözik a hagyományos pszichoterápiától, amely főként  a szavak erejét használja. A holotróp légzéstechnika módszere egyedülálló abban, hogy  felhasználja a nem szokványos tudatállapotok  gyógyító erőit.

A materiaista tudomány megfosztotta  a lélegzést minden pszihés és spirituális vonatkozásától. A nyugati orvostudomány szerint  a légzést csupán fiziológiai folyamat. Kórtünetté tett minden testi és pszihés jelenséget, amely a légzés megváltozásából ered. A fegyorsult légzés velejárója, az úgynevezett hiperventilláció rendellenes állapot lett. Ahelyett, ami valójában: egy nagy, gyógyító erejű folymat. Ha spontán hiperventilláció fordul elő, rendszerint nyugtatókkal, intravénás kálciuminjekcióval, vagy papírzacskóba lélegeztetéssel (a széndioxid sürítése végett) szüntetik meg.

A transzlégzés vagy holotróp légzés hatását tovább fokozza a megindító zene. Akár a légzést, akár a hangszeres és egyéb zenét(dobolás, kántálás) is évszázadok  óta, sőt évezredek óta használja az emberiség a sámánok munkájához, gyógyító és beavatási szertartásokhoz.
Egymástól távol élő népek fejlesztettek k olyan dobolást, amelyről kiderült, laboratóriumi vizsgálatokkal, hogy jelentős hatással vannak az agy elektromos tevékenységére.
A zene, az ütős hangszerek, az emberi hangok és a mozgás  segítségével idéznek elő transzállapotot.

A transzlégzés folyamata során mindent érdemes kifejezni, amit előhoz belőlünk a folyamat. Legyen az sikítozás, nevetés, gügyögés, állathangok, kántálás vagy más nyelveken szólás. Fontos, hogy ne korlátozzuk testünk reakcióit sem, merjünk grimaszolni, reszketni, rángatózni, tekergőzni a testtel. Megéri az önfelvállalás, mert a végén tonnányi stressztől leszünk könnyebbek, másképp nézünk magunkra, a világra.

Ez alkalommal a témánk:

Átvállalt terhek lerakása, saját életfeladat, szabadság megtalálása

 Szüleink, nagyszüleink, testvéreink, gyermekeink puttonyát cipeljük.
Sokszor nem is tudunk erről, csak azt érezzünk, hogy nehéz, hogy elegünk van, hogy …

“Mikor jövök már én?”

Gyere és tedd le a terheket!

 

Időpont változás!!!

Október 13-án 10 órától  kb. 13.30 -ig

(A hírlevélben okt.6-a rosszul ment ki. )

Helyszín:
Oraculum műhely

Budapest VI., ker  Király u.14. II.em. 2
kapukód 16 kulcs 5040

A program ára: 10.000,-
ha előre utalod, akkor csak 8.000,-

Részletek a feliratkozáskor kapott levélben:

Itt iratkozz fel!

Jelentkezem a tréningre

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!