Miért hívjuk szeretettábornak?

Nem a szeretet kimutatásának külső módjait tanítjuk, hanem segítünk elfeledni a szeretethiányainkat. Tisztítjuk magunkat és a terápiák hatására előkerül belőle az a feltétel nélküli elfogadás és szeretet, amit mindig is vártunk volna saját szüleinktől és mindig is szerettünk volna adni gyermekeinknek. Csakhogy, amit nem kaptunk meg, azt sokszor nehéz, néha pedig lehetetlen megadni. Ha mégis adjunk, akkor pedig  sokkal inkább kimerülünk, mint az a szülő, aki ezt megkapta annak idején a saját családjától.

Itt ezen a táboron segítséget kapsz ugyan hozzá, de te magad leled meg önmagadban azt a szeretetet, ami mindig is a tiéd volt, csak rászoktál, hogy valami mással helyettesíted. Ez pedig a megfelelés. Akkor kaptunk elismerést, ha jók voltunk, ha rendesen viselkedtünk, ha betartottuk a szabályokat. Ha ezeket az elvárásokat elengeded, átírod a szülői, társadalmilag betartandó szabályokat, akkor az élet szabályai lépnek működésbe. Életerős lehetsz, egyedi, kreatív, tiszteled mindenféle külső kényszer nélkül az életet, bizalommal vagy mások iránt, betartod a szabályokat, amelyeket a szíved diktál, nem ártasz, mégis szabad vagy ! Másként kezdesz el viselkedni.
Hasonlóan a kineziológiai oldáshoz stresszeket engedsz fel és boldog leszel, azzal a különbséggel, hogy egy egy a szeretettáborban végzett délelőtti transzterápia több kineziológiai oldással is felér. És akkor most képzeld el, hogy 4-5 ilyenen is részt vehetsz! 🙂

Olyan ismeretségekre barátokra tehetsz szert, akiknek lehet, hogy még a nevét nem tudod, de az érzéseivel, lelkével, már összhangban vagy.