Transztánc: Apa-kapcsolat gyógyítás

 

 

Apa erőre, apai energiákra óriási szükségünk van, akár fiúként, akár kislányként születtünk a világra.
Azonban a  felelősségteljes apaszerep helyett, sok családban tátongó űr van.

Mit tanulunk édesapánktól?

Apa az aki megismertet minket a világgal, apa az aki megvédi anyát és minket gyermekeket. Apa az aki pénzt hoz a családba. Apa sokszor vicces, őrült, sokszor vagány, extrém. Tud játszani és mesélni, ha kérjük.
Apa tud szigorú lenni és korlátokat szabni,  tud nemet  mondani, ami olykor nem esik jól nekünk. Egy önbizalommal telt apa tud érezni, érzékeny lenni, és megérteni a minket.

Apától tanuljuk hogyan irányítsuk az életünket.
Apától tanuljuk, hogyan védjük meg magunkat.
A párkapcsolatainkra óriási hatással van az édesapánkkal való kapcsolatunk.

  • Neked milyen volt a kapcsolatod édesapáddal?
  • Édesapád mellett nőttél fel?
  • Vállalta édesapád a felelősséget a családért?
  • Megvédett titeket, ha kellett?
  • Büszke volt rád?
  • Tisztelte és szerette édesanyádat?

Ilyen és hasonló kérdéseken fogunk dolgozni .

Ezen az alkalmon az apai mintáinkat fogjuk stresszmentesíteni.

A transztáncról

A transztánc rituáléval az ősi szertartások ereje válik a ma embere számára hozzáférhetővé. Egyesíti a gyógyító hangokat, dinamikus ütős ritmusokat, légzési technikákat, melyek együttesen segítenek meghívni egy megváltozott tudatállapotot, amelyből kialakulhat a spirituális ébredés, a mentális tisztánlátás, az érzelmi egyensúly és a testi egészség.

A transztánc az egyik olyan technika, amelyet  ősidők óta használ az emberiség a megváltozott tudatállapotok eléréséhez. Gyógyító hangok, dinamikus dobos ritmusok, a test mozdulatai és a légzés hamar olyan világokba repít, amely régóta a tiéd, de nem biztos hogy tudatosan is ismered.

transztánc

A rituális táncok,  a keleti kultúrák, sámán gyógyítók napi szinten használják, használták. Segítségével olyan gyógyító őserőket idézhetünk meg, amelyek természetes részeink, csak elfeledtük őket.

Nagyszerű mert egy idő után ráérzel, hogy nem te mozogsz, nem te irányítod a mozgást, hanem hagyod a testet vezetni. Itt most a test nyelve a mozdulat. A test tudja, mit kell kimozogni, kiráznia magából. Te leszel a szemlélő, az átélő. Ha ezt megtapasztalod, megtudod, milyen amikor nincs kontroll, nincs fegyelmezés, illedelmesség, mégis tudatában vagy minden egyes történésnek.

Ha egy kifejezett kérdésre keresed a választ, érdemes már napokkal előtte erre hangolódni. A táncban megtalálhatod a válaszokat.

Technika:

Váltakozó intenzitású zenék, az ősi kultúrák hangjai, és korunk zenéi segítik a folyamatot. A tánc befelé figyelve, szemünket bekötve, segít magasabb rendű lényünk felé gravitálni. A szem elveszti az ingereket, viszont ezért, és ennél inkább minden más érzékszervünk erősen bekapcsol. Külön utunkat járjuk, mégis együtt haladunk. Ez alkalommal őseinket, sámán gyógyítókat hívunk meg gondolatban. A magyar nép igen gazdag sámán múlttal rendelkezik. Ők a táltosok.  Tehát intenzíven ott él bennünk.

Nagy erejű gyógyulásokra számíthatsz. Spirituális ébredésre, mentális javulásra, a testi lelki egyensúlyod megtalálására lelhetsz.

 

 

Február 2-án szombaton
10 órától  kb. 14.00 -ig

A csoportot Balázs Gábor vezeti

Helyszín:
Oraculum műhely

Budapest VI., ker  Király u.14. II.em. 2
kapukód 16 kulcs 5040

A program ára: 10.000,   
ha előre utalod, akkor:  8.000,-

Részletek a feliratkozáskor kapott levélben:

Itt iratkozz fel!

Jelentkezem a tréningre

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!